© 2017 Proudly created by Raquel Bosch Kocken

STER DEALER
Pure & Original

wij zijn verhuisd!

Il Particolare

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
 

Wat wij doen

WIJ INSPIREREN

WIJ CREËREN 

WIJ REALISEREN

Il Particolare is een inspirerende winkel waarbij een landelijk moderne stijl centraal staat. Een goed advies begint met luisteren naar behoeften, gewoonten en persoonlijke wensen. Met passie en creativiteit ontwerp ik voor u en met u een uniek en eigen interieur. Bij het creëren of restylen van uw woonruimte of werkplek wil ik u graag helpen met het maken van de juiste keuzes. 

Door een intensieve samenwerking met diverse partijen bieden wij een totaalconcept op interieurgebied; zoals een keuken, een badkamer, diverse vloeren, meubels, raambekleding, verf, verlichting en meer. Maar ook een advies voor het aanbrengen van accenten in een interieur is bij ons natuurlijk mogelijk. 

 
 

Mijn naam is Esther Vos-Bouwman en in 2007 heb ik mijn droom kunnen waarmaken. Op dat moment was ik werkzaam als directie assistente maar mijn hart lag bij alles wat met mooie interieurs te maken had.  

In de loop der jaren heb ik mij vooral verdiept in productkennis voor wat betreft stoffen, kleuren en materialen. De natuurlijke materialen hebben mijn voorkeur en deze pas ik dan ook zoveel mogelijk toe. 

Ik word ontzettend blij van een tevreden klant die mooie materialen kan waarderen. Bij Il Particolare kan iedereen terecht, wij zullen deze klanten inspireren, adviseren en het uiteindelijk realiseren van een metamorfose tot een totaalinrichting.

Il Particolare staat voor een eigentijds interieur waarin u optimaal kunt wonen, werken en ontspannen. Het concept is stijlvol en herkenbaar door het gebruik van pure materialen. 

 

DON’T DREAM YOUR LIFE BUT LIVE YOUR DREAM!

Wie ik ben

 

CONTACT

OPENINGSTIJDEN:

 

Maandag     

Dinsdag      

Woensdag   

Donderdag

Vrijdag         

Zaterdag      

Koopzondag 

Het bezoeken van de winkel buiten de openingstijden op is altijd mogelijk. Belt u even voor een afspraak.

* Koopzondag is elke laatste zondag van de maand.

gesloten

10.00 - 17.30 

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.30

10.00 - 17.00

13.00 - 17.00*

Kerkstraat 8

5341 BK, Oss

 

info@ilparticolare.nl

Telefoon:

06-23073098

0412-611620

Woonhuis Den Bosch