top of page
  • Instagram
  • Facebook
Schermafbeelding 2022-11-08 om 20.48.56.png

Passie voor inrichten

Je huis is de basis van waaruit je leeft. Het ademt de sfeer van je persoonlijkheid en levensstijl. De meubels, de materialen, de kleuren en de accessoires; ze dragen op subtiele wijze bij aan die persoonlijke sfeer. Maar er is veel om uit te kiezen. En dat is precies waar we met onze deskundigheid, creativiteit, originaliteit en onze passie voor inrichten het verschil kunnen maken. 

Schermafbeelding 2022-11-08 om 20.48.39.png

Luisteren en aanvoelen

We kruipen in de huid van onze klanten. Want alleen als we begrijpen wat hen beweegt weten we hoe we ze écht kunnen helpen. We luisteren, we gaan voor verbinding, voor elkaar aanvoelen. Want we doen het samen, kiezen en combineren. Op zoek naar de perfecte balans tussen esthetisch en functioneel. Zo leggen we de basis voor een interieur dat optimaal bij je past.

exclusieve merken 6.png

Exclusieve merken

We kiezen voor exclusieve merken. Doordacht ontworpen en vakkundig uitgevoerd. Ze laten zich door materiaal, kleur en design subtiel met elkaar combineren tot een harmonieus geheel. Maar bovendien staan ze voor duurzaamheid. Door deze merken te voeren willen we onze bijdrage leveren aan de duurzaamheidsopgave waar we gezamenlijk voor staan.

sfeerfoto 18.png

Verbinding

We geloven in de kracht van verbinding. Niet alleen in ons contact met klanten, maar ook in onze relatie met collega’s en nieuw talent. We delen onze kennis en we geven ze vrijheid en verantwoordelijkheid. Zodat ze zich, ook als mens, verder kunnen ontwikkelen. Veelzeggend in dit opzicht is wel het feit dat onze collega’s allemaal voormalig stagiaires zijn.

Bekijk hier de openstaande vacatures.

Ons team

Esther gelooft in het talent van de nieuwe generatie. 'Mijn passie en kennis deel ik graag met nieuw talent. En werken met deze jonge meiden houdt me alert.'

'Ik word ontzettend blij van een tevreden klant!'

Sinds ik in 2007 startte met Il Particolare heb ik me verdiept in kennis van stoffen, kleuren en materialen. Ik hou erg van natuurlijke, pure materialen. En van doordacht vormgegeven en vakkundig uitgevoerde meubels.

Die pas ik dan ook zo veel mogelijk toe. 

Bij Il Particolare kan iedereen terecht. We zijn er om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om een verfrissend nieuw detail, een metamorfose of een totaalinrichting. Samen creëren we een interieur waarin jij optimaal kunt wonen, werken en ontspannen.

Ik word ontzettend blij van een tevreden klant die mooie materialen kan waarderen. En als ik mensen zie stralen in hun gerestylede of nieuwe interieur, dan ben ik net zo happy als zij!

x Esther

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30

zaterdag 10:00 - 17:00

Op koopzondag (elke laatste zondag van de maand) zijn we open van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Wil je onze winkel buiten openingstijden bezoeken?

Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak.

Kerkstraat 8, 5341 BK Oss, Nederland

0412 611 620

Logo-erkend-leerbedrijf.png
  • Pinterest
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page