top of page
  • Instagram
  • Facebook
ontwerp 3.png

Ons interieurontwerp begint bij jou

Jij bent ons uitgangspunt. Door goed naar je te luisteren leggen we de basis voor een interieurontwerp dat past bij jouw manier van leven en dat aansluit bij je ideeën over sfeer, vormgeving, comfort

en functionaliteit.

Bekijk onze creaties

Bekijk ons portfolio of laat je inspireren op Instagram @ilparticolare.

Plan van aanpak

Ontdek hoe Il Particolare jou kan helpen bij het ontwerpen van jouw nieuwe interieur

IMG_4994.JPG

Persoonlijk gesprek

Een nieuwe woning inrichten, of je huis helemaal herinrichten, dat vraagt om weloverwogen keuzes. En die keuzes zijn heel persoonlijk. Ze hangen samen met wie je bent en hoe je leeft. Bij Il Particolare begrijpen we dat. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek bij jou thuis. Door goed te luisteren leggen we de basis voor een interieurontwerp dat past bij jouw manier van leven en aansluit bij je ideeën over sfeer, vormgeving, comfort en functionaliteit. 

ontwerp 3.png

Ontwerp

Nadat we je wensen hebben geïnventariseerd, maakt Il Particolare een interieurontwerp. Daarin beschrijven we welke kleuren, materialen, meubels en accessoires we combineren. Een moodboard visualiseert de sfeer en een plattegrond maakt de indeling zichtbaar. Voor moeilijke maten of verloren hoekjes ontwerpt onze meubelmaker kasten of meubels op maat.

IMG_0386.JPG

Styling

Met een stylingadvies van Il Particolare zet je de puntjes op de i van jouw nieuwe interieur. Ben je 100% tevreden met het ontwerp en de voorstellen, maar kun je of wil je, om welke reden dan ook, niet zelf aan de slag om alle spullen in te kopen? Dan kan Il Particolare je veel werk uit handen nemen door de inkopen voor je te doen.

“Jouw manier van leven, wie je bent en wat je doet, bepaalt voor een groot deel hoe je huis eruitziet. En het bepaalt vaak ook welke ruimtes in huis je het meest gebruikt. Maar het omgekeerde kan ook het geval kan zijn; dat je huis bepaalt welke ruimte jij het meest gebruikt. Of dat je een ruimte voor iets anders gebruikt dan waar hij oorspronkelijk voor is bedoeld. Met een goed interieurontwerp zorgen we ervoor dat alle ruimtes in huis optimaal gebruikt worden en helemaal tot hun recht komen.”

x Esther

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30

zaterdag 10:00 - 17:00

Op koopzondag (elke laatste zondag van de maand) zijn we open van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Wil je onze winkel buiten openingstijden bezoeken?

Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak.

Kerkstraat 8, 5341 BK Oss, Nederland

0412 611 620

Logo-erkend-leerbedrijf.png
  • Pinterest
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page