top of page

Nieuws

De beste tips om jouw tuin op te fleuren

De zomer komt eraan en dat betekent dat we weer urenlang lekker in de tuin kunnen loungen en tafelen. Om helemaal zomer-ready te zijn moet je tuin wel weer wat sfeer krijgen na alle regenachtige dagen die we hebben gehad de afgelopen maanden. Om jullie hier een handje bij te helpen zetten we de beste tips op een rij om jouw tuin eens even een opfrisbeurt te geven.


Tip #1 Hout geeft een warme sfeer

Door hout te gebruiken in de inrichting van je tuin zorg je voor veel sfeer. Door de warme tinten in de kleuren van het hout krijg je meteen een aangekleed gevoel. Bij Il Particolare hebben we het perfecte merk om van jouw tuin je favoriete plekje te maken. Dit doen we met het outdoor merk Gommaire. De outdoor collectie van Gommaire is een mix van tijdloos en innovatief design in hergebruikt teakhout, teak wortelhout, PE wicker en gepoedercoat aluminium. Met de meubelen van Gommaire weet je zeker dat je jarenlang plezier zult hebben van je tuin en een warme sfeer creëert als nooit tevoren.


Tip #2 Buitenkaarsen

Als we het binnen gezellig willen maken tijdens de donkere dagen steken we vaak kaarsen aan. Maar waarom doen we dit in de zomermaanden niet? Bij Il Particolare hebben we de mooiste buitenkaarsen van Mon Dada waar je de hele zomer lang plezier van zult hebben. De buitenkaarsen van Mon Dada zijn handgemaakt en zijn er in verschillende vormen en kleuren. Ook zijn ze beschikbaar in een anti-muggengeur. Daarmee creëer je niet alleen sfeer in je tuin maar houd je ook nog eens de muggen op afstand. Die kaarsen moet je toch hebben?!


Tip #3 Buitenkleden

Om het buiten extra sfeervol te maken hebben we bij Il Particolare de mooiste buitenkleden. De buitenkleden kunnen allemaal op maat worden gemaakt, dus het buitenkleed past altijd in jouw tuin. Of je nou een hele grote tuin hebt of juist een kleine. Door een kleed toe te voegen aan jouw tuin zorg je voor veel sfeer rondom jouw lounge- of zithoek. De buitenkleden zijn in verschillende prints en kleuren beschikbaar waardoor ze bij iedere tuinstijl passen. Alle kleden zijn gemaakt van PET-flessen waardoor je dus ook nog eens heel duurzaam bezig bent!


X Roos

0412 611 620

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Stijlvol Wonen koffietafelboek

Al jarenlang is Stijlvol Wonen een succesvol magazine dat de nieuwste trends en ontwikkelingen op interieurgebied laat zien en de beste woonoplossingen en stylingideeën. Niet alleen verschijnt het mag

Vernieuwing in de winkel

Bij Il Particolare zijn we constant bezig om trends en ontwikkelingen door te voeren in onze winkel. We willen een zo uniek mogelijk sfeertje creëren voor onze klanten, zodat zij het interieur krijgen

bottom of page