top of page

Nieuws

Vernieuwing in de winkel

Bij Il Particolare zijn we constant bezig om trends en ontwikkelingen door te voeren in onze winkel. We willen een zo uniek mogelijk sfeertje creëren voor onze klanten, zodat zij het interieur krijgen dat ze voor ogen hebben. En hoe kun je dat nou beter doen dan met een merk dat bijna alles op maat kan maken! We zullen je niet langer in spanning houden… Ons nieuwe merk is Hofstede Raanhuis.


Hofstede Raanhuis zit met hun meubelfabriek in Renkum, dus in ons eigen kikkerlandje! De meubelmakers van Hofstede Raanhuis bestaan al sinds 1913. Door de meer dan 100 jaar ervaring weten ze precies welke materialen ze moeten gebruiken om meubels te maken waar jij jarenlang van kunt genieten. Doordat Hofstede Raanhuis alles op maat kan maken kun jij jouw perfecte plaatje realiseren.


Gebogen hout en gepoedercoat staal Met de nieuwe collectie laat Hofstede Raanhuis als geen ander zien hoe ze omgaan met innovatie. Met de nieuwste technieken creëren ze een vooruitstrevende blik in het interieur. Door gebogen hout te gebruiken wordt alles net iets vriendelijker. En door diverse kleuren gepoedercoat staal te gebruiken voor het onderstel van de meubels ontstaat een bepaalde rust die weer prachtig combineert met het gebogen hout. Deze combinatie zorgt ervoor dat er in huis een rustige maar gezellige sfeer wordt gecreëerd.


Kom gezellig langs! Wil je meer weten over de meubels van Hofstede Raanhuis? Kom dan gezellig langs, we helpen je graag om jouw droominterieur te realiseren met de eindeloze mogelijkheden van Hofstede Raanhuis.


X Roos

0412 611 620

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De beste tips om jouw tuin op te fleuren

De zomer komt eraan en dat betekent dat we weer urenlang lekker in de tuin kunnen loungen en tafelen. Om helemaal zomer-ready te zijn moet je tuin wel weer wat sfeer krijgen na alle regenachtige dagen

Stijlvol Wonen koffietafelboek

Al jarenlang is Stijlvol Wonen een succesvol magazine dat de nieuwste trends en ontwikkelingen op interieurgebied laat zien en de beste woonoplossingen en stylingideeën. Niet alleen verschijnt het mag

bottom of page