top of page

Nieuws

Stijlvol Wonen koffietafelboek

Al jarenlang is Stijlvol Wonen een succesvol magazine dat de nieuwste trends en ontwikkelingen op interieurgebied laat zien en de beste woonoplossingen en stylingideeën. Niet alleen verschijnt het magazine negen keer per jaar, maar ook geven ze jaarlijks een koffietafelboek uit. Dit jaar was Il Particolare het gelukkige interieurbedrijf dat in het koffietafelboek van Stijlvol Wonen mocht verschijnen met een van onze projecten.


Het project waarmee we in het koffietafelboek Stijlvol Wonen Magnum Edition GOLD staan is een project waar we alles van top tot teen voor de klant hebben gerealiseerd. Dit project is gerealiseerd in een luxe droomloft op het historische Bergoss-terrein in het centrum van Oss. Daar zijn onder de sheddaken en spanten van de vroegere tapijtfabriek zes loft-woningen gebouwd.


Uniek door authentieke elementen De woning werd casco opgeleverd waardoor we samen met de klant het hele traject hebben doorlopen. Met alle authentieke elementen rondom het huis was dit voor ons een uniek project. Door de sfeer van het historische gebied op vele plekken in het huis naar binnen door te voeren creëerden we een geheel nieuwe sfeer die oude stijlen combineert met het hedendaagse.


Nieuwsgierig? In het koffietafelboek Stijlvol Wonen Magnum Edition GOLD staan nog veel meer van dit soort unieke en innoverende projecten! Ben je benieuwd geworden naar alle projecten? Of ben je op zoek naar wooninspiratie? Het koffietafelboek is bij ons in de winkel te koop.


X Roos

0412 611 620

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De beste tips om jouw tuin op te fleuren

De zomer komt eraan en dat betekent dat we weer urenlang lekker in de tuin kunnen loungen en tafelen. Om helemaal zomer-ready te zijn moet je tuin wel weer wat sfeer krijgen na alle regenachtige dagen

Vernieuwing in de winkel

Bij Il Particolare zijn we constant bezig om trends en ontwikkelingen door te voeren in onze winkel. We willen een zo uniek mogelijk sfeertje creëren voor onze klanten, zodat zij het interieur krijgen

Comments


bottom of page